header banner
Default

LUNA 2 punt 0: voltooi dit vóór 18 punt 34 vandaag!


Terra 2.0 staat om de hoek met de nieuwe LUNA-token. Er zijn bizar veel vragen, waarvan een aantal worden beantwoord in dit eerder verschenen artikel. Allereerst is het belangrijk om te weten dat je mogelijk jouw LUNA-tokens moet versturen naar een andere wallet om in aanmerking te komen voor de nieuwe LUNA. Dit moet voor vandaag om ongeveer 18.34 Nederlandse tijd. Check de video voor meer informatie hierover. En houd er rekening mee: de informatie uit deze video klopt voor zover ik weet, maar het kan zijn dat het niet exact zo gaat als ik in de video aangeef. Dus als je er zeker van wilt zijn, zorg dan dat je zelf de informatie achterhaalt. Wees je er ook van bewust dat er veel risico komt kijken bij het oude en nieuwe LUNA-project. Het kan letterlijk naar vrijwel 0 gaan. Stop niet al je geld in LUNA.

Crypto verdubbelt binnen een uur in waarde na bereiken mijlpaal Altcoin nieuws 26/05/2022

Terra 2.0 en nieuwe LUNA-tokens

VIDEO: LUNA 2.0: doe DIT vóór 18.34 vandaag!
Nesami - Slim Beleggen

In deze video leg ik kort uit wat er gebeurt met Terra 2.0 en hoe je in aanmerking kunt komen voor de nieuwe LUNA-token. Terra 2.0 is overigens geen hard fork, maar een nieuwe blockchain die niet de geschiedenis deelt van de oude blockchain. Als je nieuwe LUNA krijgt, dan is een gedeelte van die nieuwe LUNA-tokens een tijdje vergrendeld. De rest komt lineair vrij na verloop van tijd.

Gaat het nieuwe LUNA-project een succes worden? De meningen zijn in ieder geval enorm verdeeld. Uiteindelijk weet niemand exact wat er gaat gebeuren. Het komt grotendeels neer op vertrouwen: hoeveel vertrouwen hebben mensen nog in het project en het team? Wordt de oude LUNA-token een meme coin? Krijg de nieuwe LUNA-token wel veel waarde? Ook op die vragen weet niemand het exacte antwoord. Dus nogmaals: wees je bewust van de enorme risico’s die aan dit project vastkleven!

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

Post Views: 30

Sources


Article information

Author: Jill Morales

Last Updated: 1702541162

Views: 827

Rating: 3.8 / 5 (109 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jill Morales

Birthday: 2007-11-25

Address: 680 Vanessa Mission, East Travisborough, OK 95119

Phone: +4812976660363769

Job: Article Writer

Hobby: Scuba Diving, Drone Flying, Skiing, Wildlife Photography, Writing, Geocaching, Table Tennis

Introduction: My name is Jill Morales, I am a candid, expert, dazzling, unwavering, brilliant, risk-taking, Gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.