header banner
Default

Voorspellingen over cryptovaluta: Bitcoin, Maker en Shiba Memu


  • Bitcoin (BTC) en Ether (ETH) zijn vandaag verder gestegen en handelen boven de $26.650 en $1.620.
  • Maker (MKR) bereikte een jaarlijks hoogtepunt van bijna $1.470 onder nieuwe koopdruk.
  • Ondertussen heeft Shiba Memu in de presale ruim $3,3 miljoen opgehaald terwijl de prijs van SHMU naar $0,030025 stijgt.

De totale marktkapitalisatie van Cryptocurrency steeg woensdagochtend met 1,3%, waarbij de topmunten Bitcoin (BTC) en Ether (ETH) respectievelijk boven de $26.650 en $1.620 doorbraken.

De stijging van de cryptoprijzen kwam doordat de sector voorbij de laatste vertraging van SEC van een spot Bitcoin ETF en het verbod van Chase Bank op cryptobetalingen voor zijn Britse klanten keek. De prijzen van digitale activa stegen ook toen de Amerikaanse futures stegen na de brutale uitverkoop van dinsdag, waarbij de Dow Jones Industrial Average het grootste verlies op één dag sinds maart boekte.

Dit is de prijsvoorspelling voor Bitcoin (BTC) en Maker (MKR), en een overzicht van het nieuwe cryptoproject Shiba Memu (SHMU) .

Wat is Shiba Memu?

Shiba Memu is de nieuweling in de wereld van meme-coins. Het is een nieuw project dat zich op het kruispunt van crypto en kunstmatige intelligentie (AI) bevindt, en een nieuwe benadering van markttractie oplevert die zo cruciaal is voor de adoptie van meme-coins.

In tegenstelling tot de meeste meme-tokens die dankzij menselijke inspanningen grip krijgen in de gemeenschap, probeert Shiba Memu de kracht van AI te benutten om een marketingkrachtcentrale te creëren. AI zal al het zware werk doen dat nodig is om de interesse in de munt vast te houden, en houders van de native token SHMU belonen voor hun inbreng en feedback.

Lees hier meer.

Bitcoin is de afgelopen week niet veel in beweging geweest, met een daling van 1,6% op het moment van schrijven, omdat de kriebels van beleggers de kopers onderdrukten te midden van de onzekerheid die de markt in zijn greep hield na de recente Fed’s rentevooruitzichten van ‘langer hoger’.

Nu regelgeving nog steeds een belangrijk gespreksonderwerp is, voorspellen analisten een potentiële tegenslag voor bulls voordat de prijzen gestaag stijgen met een nieuwe bull-cyclus. Op de korte termijn zou de komende optievervaldag van $3 miljard op 29 september nieuwe brandstof voor neerwaartse druk kunnen opleveren. Met een koers van $26.770 op het moment van schrijven suggereert BTC dat nieuwe pogingen in de belangrijkste $28.300-zone mogelijk zijn. Een omslag in het sentiment op de markt voor risicovolle activa zou echter een hertest van de steun rond de $25.000 kunnen betekenen. Het $20k-gebied is een doelwit voor de bears.

Prijsvoorspelling Maker

Maker heeft de afgelopen week beter gepresteerd dan de meeste top-altcoins, met een stijging van MKR van bijna 10% in de afgelopen 24 uur. De cryptocurrency handelt boven de $1.450, het hoogste prijsniveau in een jaar dat kwam na een doorbraak boven de belangrijkste horizontale weerstandslijn van $1.250.

Bullish indicatoren verspreid over de MKR-grafieken suggereren dat een opwaarts potentieel tot boven de $1.600 mogelijk is. Een onverwachte wending in de gebeurtenissen, resulterend in een neerwaarts momentum, zou echter kunnen betekenen dat de koers zich terugtrekt naar ongeveer $1.350.

Shiba Memu prijsvoorspelling: zal SHMU bereiken in 2024?

Shiba Memu handelt nog niet op de secundaire markt, aangezien het token nog in de presale is. Nu de belangstelling voor deze meme-coin echter explosief toeneemt, te midden van een breder optimisme voor de AI-ruimte, is het mogelijk dat de prijs van SHMU omhoog schiet wanneer de handel live gaat op grote beurzen.

Op dit moment hebben beleggers die Shiba Memu kochten tegen de presale prijs van $0,011125 in de eerste fase de waarde met meer dan 169% zien stijgen. Dit komt doordat de SHMU-tokenprijs is gestegen naar $0,030025, terwijl investeerders meer dan $3,3 miljoen in dit veelbelovende project hebben gestort.

Welke factoren kunnen de prijs van Shiba Memu helpen?

De routekaart van Shiba Memu benadrukt het eerste kwartaal van 2024 voor de lancering van zijn revolutionaire AI-dashboard, terwijl strategische partnerschappen en ecosysteemontwikkeling in het tweede kwartaal zullen worden voortgezet.

In het derde kwartaal van 2024 zal Shiba Memu exploderen op de mondiale beurzen, waardoor de vraag naar SHMU naar een geheel nieuw niveau zal stijgen. Als de munt voldoet aan de hype die er momenteel omheen hangt, en een weerspiegeling is van explosieve toetredingen tot de markt, zoals gezien bij Pepe (PEPE) en andere munten, zou het vierde kwartaal een geweldige periode kunnen zijn voor SHMU-houders.

Een uiteindelijke presale prijs van $0,0379 duidt op een opwaarts momentum, terwijl FOMO-aankopen voorafgaand aan de verwachte bullmarkt van crypto SHMU snel naar het niveau van $0,05 en vervolgens $0,1 zouden kunnen duwen. Dat zou doelstellingen van 50 cent kunnen opleveren en de $1 in zicht komen.

Sources


Article information

Author: Rachel Edwards

Last Updated: 1698101762

Views: 856

Rating: 4.6 / 5 (37 voted)

Reviews: 99% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rachel Edwards

Birthday: 1972-03-13

Address: 00254 Andrea Motorway, South Kathleen, PA 44964

Phone: +3843191850578532

Job: Robotics Engineer

Hobby: Woodworking, Bowling, Amateur Radio, Wine Tasting, Chess, Motorcycling, Magic Tricks

Introduction: My name is Rachel Edwards, I am a Precious, steadfast, artistic, treasured, dear, brilliant, venturesome person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.