header banner
Default

Pepe token 263 dolarlık bir milyoner oldu; Sonik, şu anda en popüler meme coin mi?


Basın Bültenleri

263 dolarlık Pepe token milyoner yapmıştı; sıradaki popüler meme coin Sonik mi?

Her yıl farklı bir meme token, yatırımcısının yüzünü güldürürken bu yıl şans Pepe coin sahiplerinin yüzüne güldü. Kurbağa temalı token’ın yatırımcıları büyük kazanç elde etti.

Hatırlanacağı üzere nisan ayının sonunda 263 dolar değerinde Pepe token sahibi olan anonim bir kripto yatırımcısı, üç hafta içerisinde gelişen olaylar neticesinde milyoner olmuş ve elindeki Pepe token tam 8 milyon dolar kazandırmıştı. 

Uniswap’ta gem avcıları olarak bilinen bir grup PEPE token sayesinde milyoner olurken, fırsatı kaçıranlar yeni projelere ve ön satış token’larına yönelmeye başladı. 

PEPE’den sonraki popüler meme token’ın hangisi olacağı yönündeki soruların gündemi meşgul ettiği bir dönemde, yepyeni bir meme token olan Sonik coin dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Sonik coin satın alma imkanı tanıyan ön satış etkinliğine oldukça hızlı başlayan proje, daha ilk haftasında 100 bin dolar fon topladı. 

Sıradaki Popüler Meme Coin Sonik Coin Olabilir Mi?

VIDEO:

Token belirteci SONIK olan Sonik coin, 300 milyar civarında token arzına sahip. Topluluk odaklı bir kripto para birimi olan SONIK, yatırımcıların beğenisine sunuluyor.

Token arzının yüzde 50’sinin yatırımcılara sunulduğu projenin ön satış etkinliğinin sonunda, 2 milyon 98 bin 547 dolar toplanması hedefleniyor. Kripto meraklıları, 0,000014 dolarlık sabit fiyatla Sonik coin satın alma şansı buluyor. 

Pepe’ye rakip gösterilen Sonik token’ın ön satış etkinliğinde yatırımcılar, ETH ya da USDT ile Sonik satın alım işlemi gerçekleştirebiliyor. 

Token’ın ilk 24 saat içerisinde 20 bin dolar toplamayı başardığı ve ön satış etkinliği sonrası en büyük merkeziyetsiz borsalardan biri olan Uniswap’ta listeleneceği düşünülürse, Sonik token’ın sıradaki popüler meme coin olması mümkün görünüyor.

Bu yayın müşteri tarafından sağlanmıştır. Cointelegraph, bu sayfadaki hiçbir içerik, tutarlılık, kalite, reklam, ürün veya diğer materyaller hakkında sorumlu değildir ve bunların hiçbirinin uygunluğu hakkında iddiada bulunmaz. Okuyucular firma ile ilgili işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır. Cointelegraph, basın bültenindeki içerikler, ürünler ya da hizmetlerden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu değildir.

Sources


Article information

Author: William Jones

Last Updated: 1699456442

Views: 716

Rating: 3.9 / 5 (103 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: William Jones

Birthday: 1996-10-06

Address: 0713 Laura Burg Apt. 394, Brookechester, AL 30892

Phone: +3923075227892230

Job: IT Consultant

Hobby: Sculpting, Video Editing, Quilting, Backpacking, Rowing, Scuba Diving, Running

Introduction: My name is William Jones, I am a transparent, candid, irreplaceable, clever, vivid, steadfast, unguarded person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.