header banner
Default

Tatil kıyafetleri bir ülkenin halkını çileden çıkardı: Burada böyle giyinemezsin!


Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2023 17:02

Dünyanın en göz önünde insanlarından biri olan Kim Kardashian'ın eski eşi Kanye West ondan boşandı belki ama ünlü yıldızın en önemli huyunu da ondan ödünç aldı: Dikkat çekmek!

VIDEO: "BANA SESİNİ YÜKSELTME!" 16 Yaşındaki Kız Koca Koca Adamlara Ders Verdi!
Kendine Muhabir

Kanye West, Kardashian ile evlenmeden önce de ünlüydü elbette ama bu kadar tuhaf giysilerle dolaştığı hiç hatırlanmıyor. Üstelik West kendisi tuhaf giyinmekle kalmıyor hayatındaki kadını da bu yönde teşvik ediyor.

Bunun son örneklerinden birini sergileyen kişi de şu anda evli olduğu Bianca Censori. Bir zamanlar West'in moda şirketinde tasarımcı olarak çalışan Censori artık onun hayatındaki kadın.

İşin dikkat çeken yanı da Bianca Censori'nin hayatına West girdikten sonra tamamen değişmesi. Bir dönem Kim Kardashian'a olan benzerliğiyle bilinen Censori şimdi bambaşka biri oldu. İddialara göre de Kanye West'in istediği gibi bir kadına dönüştü.

Özellikle de kıyafetleri yüzünden çift nereye giderlerse gitsinler bütün dikkatleri üzerlerinde topluyor. Ama görünüşe göre Bianca Censori'nin böyle yarı çıplak giyindiği için başı derde girmek üzere.

Tatil kıyafetleri bir ülke halkını çileden çıkardı: Burada böyle giyinemezsin

 'SAYGISIZ BİR GİYİM TARZI'
Kanye West ve Bianca Censori bir süredir İtalya'da bulunuyor. Elbette ABD'deki giyim alışkanlıklarını orada da sürdürüyor çift. Fakat ABD'de sadece magazin basınının ilgisini çeken bu giyim tarzı İtalya'da tartışma yarattı.

İleri sürülenlere göre polis, Censori'yi böyle yarı çıplak giyindiği için ceza alabileceği konusunda uyardı.

Censori'nin kıyafetleri hayranları tarafından bile ağır eleştirilince polisin de dikkatini çekti. Bu durum çifte 5 bin ile 10 bin euro arasında para cezası bile getirebilir.

İtalya'daki kanunlara göre Censori bu giyimi yüzünden para cezası alabileceği gibi aynı zamanda reşit olmayan kişilerin gözü önünde bu şekilde göründüğü için dört aydan dört yıla kadar hapis cezasına bile çarptırılabilir.

 Censori'nin giyimi sosyal medyada da İtalyan kullanıcılar tarafından da eleştirildi. Bir kullanıcı "Gözaltına alınmamış olması şaşırtıcı. İtalya çok daha muhafazakar bir ülke" diye yazarak görüşünü belirtti.

Bir başkası da "Umarım İtalya bunları ülkeden atar" diye eleştiride bulundu. Censori'nin giyim tarzı "saygısız" olarak nitelendirildi.

Tatil kıyafetleri bir ülke halkını çileden çıkardı: Burada böyle giyinemezsin

KIM KARDASHIAN ONU HOR GÖRÜYORDU
Bianca Censori; buna gündemde olmasını, medyanın bu kadar çok ilgisini çekmesini Kanye West ile birlikteliğine borçlu. Ama ondan da ötesi bugünkü şöhretini elde etmesinde etkisi olan bir kişi daha var: West'in eski eşi Kim Kardashian. Çünkü Censori, son dönemde saçlarını kestirip sarıya boyatsa da başlarda Kardashian'ın ikiz kardeşi gibi görünüyordu.

İşin aslı o görüntüye de bir dizi estetik operasyon sonrasında kavuşmuştu. Çünkü daha adını yakın çevresi dışında kimse bilmezken fiziksel olarak "yan komşunun kızı" gibi görünüyordu. Yani dikkat çeken hiçbir özelliği yoktu. Ama Kanye West'in Yeezy firmasında çalışmaya başlaması onun hayatındaki dönüm noktası oldu.

Peki ya Censori'nin bu yüzden Kim Kardashian'la da tanıştığını biliyor musunuz? Üstelik Kim Kardashian'ın, kocasının yanında çalışan bu Avustralya doğumlu bu genç kadından kelimenin tam anlamıyla nefret ettiğini?

27 yaşındaki Avustralyalı Bianca Censori, bir mimari tasarımcı, bir süredir de Kanye West'in firmasında çalışıyor. Bu yüzden doğal olarak da Kim Kardashian onu tanıyordu. Fakat, West ve Kardashian'a yakın kaynaklara göre Kim Kardashian, daha o zamanlardan itibaren Censori'den hiç hoşlanmıyor ve hatta onu hor görüyordu.

 Bu kaynağın, Kanye West'in eski ve yeni eşleri arasındaki ilişkiye dair söylediklerine bakalım bir de: "Kim, Bianca'dan nefret ediyordu. Çünkü Bianca tatlı bir kız ve Kim tatlı kızları sevmez."

Bu kaynaklar ,Page Six'e Kanye West, Kim Kardashian ve Bianca Censori ile ilgili başka ayrıntılar da verdi. Buna göre Kim, o zamanlar evli olduğu Kanye West'in bir çalışanı olan Bianca'nın "patronundan, sadece yanında çalışan biri olmanın ötesinde bunun daha fazlasını istediğini" biliyordu.

Tatil kıyafetleri bir ülke halkını çileden çıkardı: Burada böyle giyinemezsin

'DEĞİŞMEYEN TEK YERİ GÖĞÜSLERİYDİ'
Biraz önce de söylediğimiz gibi Bianca Censori, Kanye West ile tanıştığı ABD'ye taşınmadan önce bugünkü görüntüsüne uzaktan yakından benzemiyordu.

Hatta Melbourne'dan bir okul arkadaşı konuk olduğu bir radyo programında onun hakkında şunları söylemişi. "Kesinlikle bugünkü haline benzemiyondu. Burnu farklıydı, yüzü farklıydı, kalçası bile farklıydı. Eskisinden farklı olmadığını söyleyebileceğim tek ayrıntsı göğüsleri."

Censori'nin bir başka okul arkadaşına göre genç kadın, okul yıllarında her zaman popüler bir kızdı. Bu arkadaşı onu şöyle anlattı: "Bianca o zamanlarda da çok tatlıydı. bir başka okul arkadaşına göre de Bianca Censori, insan ilişkileri güçlü biriydi. Ona göre bir tür sosyal kelebekti."

Tatil kıyafetleri bir ülke halkını çileden çıkardı: Burada böyle giyinemezsin

 MİMARİ EĞİTİMİ ALDI
Bir anda Magazin meraklılarının dikkatini çeken Bianca Censori'nin en çarpıcı özelliği gerçekten de Kim Kardashian'a olan şaşırtıcı benzerliği. Fiziksel özelliklerinin yanı sıra giyim kuşamı da Kanye West'in eski eşinin kopyası gibi.

Avustralya doğumlu olar Censori ile 45'ine gelen Kanye West arasında hatırı sayılır bir yaş farkı var. Melbourne Üniversitesi'nde mimari eğitimi gören Bianca Censori, 2017 yılında diplomasını aldıktan sonra 2019 ile 2020 arasında yüksek lisans yaptı.

Tatil kıyafetleri bir ülke halkını çileden çıkardı: Burada böyle giyinemezsin

MÜCEVHER FİRMASI KURDU: Bianca Censori; okulunu bitirdikten sonra bir mücevher firması kurdu. Kariyeriyle ilgili olarak bilgi verdiği internet sayfasına göre kendi kendine tasma şeklinde kolyeler tasarladı. Yine kendi ifadesiyle, tasarladığı bu kolyeler ilgi gördü, işi de usul usul büyümeye başladı. Bu arada Censori; doğum yeri olan Avustralya'da bir süre de bir mimari firmasında çalıştı.

Tatil kıyafetleri bir ülke halkını çileden çıkardı: Burada böyle giyinemezsin

 ARTIK KARDASHIAN İLE BENZERLİĞİ KALMADI
Kanye West ile Bianca Censori'nin nasıl tanıştığına da bakalım. Aslında bu iş gerçekten çok yeni gibi görünüyor. Bilinen, Censori'nin Kanye West'in firmasında çalıştığı. Ne zaman romantik ilişkiye başladıkları ise bir muamma. İkili, bu yılın 9 Ocak günü Beverly Hills'te bir restoranda Yemek yerken objektiflere takıldı. O gün de parmaklarındaki evlilik yüzükleri dikkat çekti.

Bianca Censori ile ilgili bir başka bilgiye daha gelelim. Genç kadın aslında Instagram kullanıyordu. Üstelik burada çarpıcı paylaşımlar da yapıyordu. Fakat Kanye West ile evlilik haberi duyulduğu an sayfasını kapattı.

Öyle ya da böyle Bianca Censori bugün magazin dünyasının gündeminde ilk sıralarda yer alan bir isim. Üstelik Kanye West ile iddialara göre evleninceye kadar kendisini benzettiği Kim Kardashian ile ortak yanları da neredeyse kalmadı.

Saçını kısacık kestirdi. Sarıya boyattı. Son dönemde daha az makyaj yapmaya başladı. Üstelik artık Kanye West ile uyumlu tuhaf kıyafetleriyle sokaklarda geziyor.

Sources


Article information

Author: Vincent Jones

Last Updated: 1698253322

Views: 797

Rating: 4.6 / 5 (62 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Vincent Jones

Birthday: 1980-01-14

Address: 2003 Michael Center Suite 012, Collinsfurt, DC 08280

Phone: +3775507999220347

Job: Actor

Hobby: Billiards, Running, Photography, Magic Tricks, DIY Electronics, Role-Playing Games, Tennis

Introduction: My name is Vincent Jones, I am a cherished, spirited, unguarded, persistent, transparent, ingenious, expert person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.