header banner
Default

Solgt for millioner: Dette er den dyreste hund i verden


Table of Contents

    12 millioner kinesiske yuan - eller hvad der svarer til 10,4 millioner danske kroner.

    Så mange penge kløede i øjensynligt så meget i lommen på en kinesisk forretningsmand i tirsdags, at han valgte at bruge det hele på en gang - på en hund.

    Det skriver adskillige internationale medier.

    Den 56-årige kineser var på en hundeauktion i Zhejiang-provinsen i det østlige Kina, da han spottede en tibetansk mastiff, som han måtte eje. Og det blev altså til en pris, der er den højeste pris, der nogensinde er blevet betalt for "menneskets bedste ven".

    At eje en tibetansk mastiff er ifølge nyhedsbureauet AFP et statussymbol i visse kredse i Asien, og det var en af de største årsager  til den relativt stejle pris.

    - Jeg plejede at investere i schäferhunde, men det er tibetanske mastiffer, der er oppe i tiden, forklarede den glade, nye ejer Sui Huzheng til nyhedsbureauet AP allerede i 2010. 

    Også opdrætteren af hunden, der er 80 centimeter høj og vejer 90 kilo. forklarer den høje pris.

    - De har løveblod og er særdeles sjældne på samme måde som vores nationalskat, pandaen. Derfor er priserne høje, siger Zhang Gengyun til Qianjiang Evening News.

    I øvrigt er det samme hunderace, som en kinesisk zoo forleden brugte i et halvhjertet svindelnummer. Den zoologiske have havde kommet hunden i bur og derefter forsøgt at bilde gæsterne ind, at det var en løve. 

    Sources


    Article information

    Author: Susan Williams

    Last Updated: 1699308362

    Views: 729

    Rating: 4.2 / 5 (109 voted)

    Reviews: 85% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Susan Williams

    Birthday: 1977-03-26

    Address: 7341 Richards Drive Suite 228, Angelatown, WA 08105

    Phone: +4510876999784885

    Job: Landscape Architect

    Hobby: Calligraphy, Orienteering, Running, Geocaching, Cycling, Tea Brewing, Drone Flying

    Introduction: My name is Susan Williams, I am a receptive, dazzling, unyielding, Precious, resolved, proficient, Open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.